Lekker aan de weg timmeren

Zo, het is alweer even geleden dat er een blogberichtje uitkwam.
Jullie denken dan misschien dat er wat weinig gebeurt, maar dat is dus eigenlijk niet waar! Tussen het vorige bericht en nu hebben we bijvoorbeeld een reeks succesvolle optredens gehad bij de diploma-uitreikingen van de Hanzehogeschool en een paar privéfeesten.

Daarna is onze zeergewaardeerde dirigent Steven Sluiter weer bij ons teruggekeerd, met een hele stapel nieuwe muziek om in te studeren. Daar zijn we nu dus hard mee bezig, want we willen tenslotte wel een beetje vernieuwend blijven. Wat denk je bijvoorbeeld van een bigbandversie van ‘The Pretender’…

Had je trouwens al gezien/gehoord dat we op de 7e plek zijn geëindigd op de Echt Erik Jaarlijst 2018? Daar zijn we natuurlijk erg trots op, en bedankt iedereen voor het stemmen!

Inmiddels zijn er ook wat meer nieuwe optredens in de maak voor 2019! Zo mogen we een jamsessie aftrappen in januari en spelen we op het VERS! Festvial in Sneek in februari. In april mogen we een tof optreden op de Grote Markt verzorgen op Koningsdag. Kijk voor meer informatie over onze optredens bij het tabblad ‘GIGS’!

Voor nu wensen we jou vast goede feestdagen en een mooie jaarwisseling!

kerst